Wie ben ik?

   

  Mijn naam is Ingrid en ik ben de trotse eigenaar van Astrobaby. Mijn webwinkel Astrobaby is opgericht in 2009. In die tijd was een vriendin zwanger en ik wilde als kraamkadootje iets persoonlijks voor haar maken, dat is uiteindelijk een geboorteschilderijtje geworden. Dit schilderijtje staat nog steeds op de kamer. Omdat zij er zo enthousiast over was besloot ik hier wat mee te gaan doen.

  In die tijd volgde ik een opleiding van Astrologie en besloot dit te combineren met het schilderen. De naam Astrobaby was ook snel gevonden met deze astrologische babyschilderijtjes. Veel mensen geloven niet in astrologie, maar iedereen leest toch wel eens zijn horoscoop.

  Ik ben nu een aantal jaar verder en omdat ik van afwisseling houd, ben ik veel meer verschillende artikelen gaan maken. Eerst waren dat alleen schilderijtjes, later schilderijtjes met verschillende stoffen. De figuurzaag komt er de laatste jaren ook aan te pas voor o.a. naambordjes en kinderkapstokjes. Ik zaag alles zelf uit, zodoende kan elk favoriet figuurtje gemaakt worden.

  De nieuwste artikelen zijn naambordjes van boomschors. Door middel van pyrografie (houtbranden) wordt de naam of de figuurtjes in het hout gegraveerd.

  Na al die tijd blijf ik nog steeds met veel enthousiasme schilderen, zagen en pyrograferen. Ontzettend leuk is ook dat klanten terugkomen als er nog een broertje of zusje is geboren. En ook worden vooral kapstokjes naar aanleiding van het geboortekaartje gegeven aan vrienden en collega's. Met andere woorden, ik blijf nog met veel plezier doorgaan!