Kinderkapstokjes

     

    Unieke en vrolijke handgemaakte kinderkapstokjes met de naam voor elke baby of kinderkamer. Zo weet ieder kind waar hij of zij zijn jasje, mutsje of sjaaltje moet ophangen. De kinderkapstokjes zijn er in diverse kleuren en ontwerpen. De kinderkapstokjes hebben een standaardformaat van 30x15 cm of 45x20 cm breed en zijn voorzien van kapstokhaakjes. Heeft u liever andere kleuren, omdat deze bijvoorbeeld beter in de baby of kinderkamer passen, geen probleem.

    Ook is het mogelijk een kinderkapstokje te maken naar aanleiding van een geboortekaartje. U kunt een goede foto of scan sturen naar mail: info@astrobaby.nl. Voor kinderkapstokjes naar eigen ontwerp of naar aanleiding van het geboortekaartje wordt eerst een ontwerp gemaakt met Photoshop. Zo kunt u zelf nog aanpassingen doorgeven, zodat het kinderkapstokje helemaal naar wens is.

    De kapstokhaakjes worden los bijgeleverd, zodat er zo min mogelijk kans op beschadigingen is (de gaten zijn voorgeboord). Bij een bestelling van 3 of meer kapstokjes kan de levertijd iets langer worden.

     

kinderkapstok.geboortekaart.carlijn

N.a.v. geboortekaartje of eigen ontwerp

kinderkapstok.muziek.anna

Muziek

kinderkapstok.madelief

Madelief

kinderkapstok.hartjes.marlies

Hartjes

kinderkapstok.beertjes

Beertjes

kinderkapstok.boot.alexander

Bootje

kinderkapstok.uil.philip

Uiltjes

kinderkapstok.cupcakes

Vrolijke cupcakes

kinderkapstok.cactus.alex

Cactus

kinderkapstok.jongen

Jongetje

kinderkapstok.meisje.tara

Meisje

kinderkapstok.auto

Auto

kinderkapstok.bloem

Bloemetjes

kinderkapstok.lieveheersbeestjes

Lieveheersbeestje

kinderkapstok.bijtjes

Bijtjes